Смакота з першої ложки. Крабовий салат, який здивує гостей за новорічним столом

Цей варіант крабового салату точно сподобається всім гостям. Окрім крабових паличок, важливим інгредієнтом цього салату є печериці. Вони додають ніжного смаку.

Інгредієнти

крабові палички
200 г
печериці
300 г
відварений рис
1/2 склянки
варені яйця
3 шт.
майонез
300 г
олія для смаження
за смаком.


Процес приготування:

Печериці нарізати шматочками, обсмажити на сухій сковороді до випаровування рідини, потім додати олії і просмажити ще до золотистості.
Салат складаємо у роз'ємній формі: перший шар рис, потім сіточка з майонезу.
Другий шар це дрібно нарізані крабові палички, які також потрібно полити сіточкою з майонезу.
Яйця порізати кубиками і викласти третім шаром. Знову сіточка з майонезу.
Викласти смажені гриби, полити майонезом.
Смачного!