Солодкий початок дня: яблучні кільця в листковому тісті
Побалуйте себе солодким сніданком! Наші яблучні кільця в листковому тісті з корицею - це ідеальний варіант для тих, хто любить солодке. Аромат кориці додасть випічці особливого шарму. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Великі яблука - 2 шт.
Листкове тісто - 250 г.
Яйце - 1 шт.
Цукор - 50 г.
Кориця - 5 г.
Приготування
- Яблука нарізаємо кільцями завтовшки 1,5-2 см і вирізаємо серцевину.
- Розгортаємо листкове тісто завтовшки 2 мм і нарізаємо на смужки шириною 1,5 см.
- Повертаємо яблука смужками тіста, простягаючи через дірочку в середині яблучного кільця. Викладаємо кільця на лист з пергаментом і змащуємо збитим яйцем.
- З'єднуємо цукор з корицею і занурюємо в них кільця.
- Випікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
Також раніше ми писали Вафлі зі смаком піци: несподіваний, але смачний фуд-тренд