Солодкий початок дня: яблучні кільця в листковому тісті

Побалуйте себе солодким сніданком! Наші яблучні кільця в листковому тісті з корицею - це ідеальний варіант для тих, хто любить солодке. Аромат кориці додасть випічці особливого шарму. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Великі яблука - 2 шт.
Листкове тісто - 250 г.
Яйце - 1 шт.
Цукор - 50 г.
Кориця - 5 г.


Приготування

  1. Яблука нарізаємо кільцями завтовшки 1,5-2 см і вирізаємо серцевину.
  2. Розгортаємо листкове тісто завтовшки 2 мм і нарізаємо на смужки шириною 1,5 см.
  3. Повертаємо яблука смужками тіста, простягаючи через дірочку в середині яблучного кільця. Викладаємо кільця на лист з пергаментом і змащуємо збитим яйцем.
  4. З'єднуємо цукор з корицею і занурюємо в них кільця.
  5. Випікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Також раніше ми писали Вафлі зі смаком піци: несподіваний, але смачний фуд-тренд