Справжні щасливчики: на кого зі знаків Зодіаку чекає успіх у жовтні

Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, яким наступного місяця казково пощастить. На когось чекає романтична зустріч, яка змінить їхнє життя, а хтось отримає довгоочікуване підвищення та різке просування кар'єрними сходами. Про це розповість Дніпровська панорама.

Телець

телец

У жовтні кругообіг грошей буде стабільним: вони приходитимуть і витрачатимуться легко. Знак почуватиметься впевнено та твердо, адже збереже реалістичний погляд на речі. Слід використовувати час на поїздки та відрядження, відпочинок. Місяць буде повним безліччю контактів із родичами та друзями. Слід приділити час процедурам, які зміцнять здоров'я.

Рак

рак

У середині осені зірки сприятимуть Ракам. Навички комунікації стануть у нагоді. Зокрема, допоможуть покращити фінансові справи. Остання декада місяця буде дуже успішною – вдасться досягти бажаного. Слід бути обережними, не тиснути у спілкуванні з керівництвом.

Терези

AnyConv.com__весы знак

У першій половині місяця Терези будуть досить активні, що принесе успіх у романтичних та робочих справах. При цьому авторитет лише посилиться. З'явиться підтримка та заступництво, що дозволить реалізувати важливі проекти. У другій половині жовтня краще утриматися від ухвалення важливих рішень. Імовірні великі фінансові витрати.

Читайте також: Місце магічної енергії та прохід у катакомби: таємниці водонапірної вежі у Дніпрі