Справжні спокусники: названі найкращі коханці за знаком Зодіаку

Частина людей переконана, що знаки зодіаку впливають на особисті якості та загалом життя людини. Експерт розповіла, хто з володарів зодіакальних кіл бездоганно поводиться в ліжку. Про це розповість Дніпровська панорама.

Терези

AnyConv.com__весы знак

Ці люди завжди намагаються всім догодити. Така риса характеру здатна зробити з Терезів уважних і лагідних коханців. Терези завжди сповнені сентиментальності та романтичної вистави, саме тому дуже важливо бути з ними терплячими і намагатися втілювати свої фантазії в житті.

Якщо Терези просять щось зробити, потрібно їх вислухати і намагатися зрозуміти. Такі люди завжди робитимуть все для того, щоб догодити своїй другій половинці, а не насолити їй. Не варто їх боятися, вони завжди роблять лише добре для партнера, завжди прийдуть на допомогу, і це стосується не лише подій у житті, а й у ліжку.

Рак

рак

Раки є найбільш емоційним, чутливим та тактильним із усіх представників знаків Зодіаку. Ці люди потребують м'якого дотику, глибокого емоційного зв'язку та чуйного партнера. Друга половина повинна дбати і прагнути зробити своє життя та життя представників цього знаку Зодіаку кращим. У відповідь Рак завжди буде чесним, дбайливим та сексуальним коханцем. Однак якщо порушити довіру Раків, вони не гаятимуть часу, щоб помститися, розповівши про другу половинку всі інтимні подробиці.

Читайте також: На них чекає біда: які знаки Зодіаку переслідуватиме невдача в жовтні