Справжній хіт вашого столу: малосольна скумбрія за 12 годин

Секрет криється в ідеально збалансованому розсолі: поєднання солі та цукру дарує м'який посол, а додавання гірчиці не лише посилює смак, але й робить м'ясо риби особливо шовковистим. Вам знадобиться мінімум зусиль і всього 12 годин терпіння, щоб насолодитися закускою, яка стане вашою фірмовою стравою. Просто змішайте інгредієнти, залийте рибу — і дозвольте магії відбутися у вашому холодильнику! Спробуйте, і ви більше ніколи не купуватимете малосольну скумбрію в супермаркеті, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

скумбрія — 3 шт.
вода — 300 мл.
сіль — 25 г.
цукор — 15 г.
чорний перець — за смаком.
лавровий лист — 1 шт.
гірчиця — 2 ст. л.


Приготування

Змішай воду, сіль, цукор, перець, лавровий лист і гірчицю. Закип’яти, охолоди. Залий очищену скумбрію маринадом і постав у холодильник на 12–24 години. Готово.

Також раніше ми писали Деруни з м'ясом по-новому: рецепт найніжніших картопляних оладок з курячим фаршем