Справжній секс-шоп: у Дніпрі на барахолці біля автовокзалу продають іграшки для дорослих розваг (Фотофакт)

У Дніпрі біля автовокзалу вже давно діє велика барахолка. Майже всі містяни знають про її існування. Дніпряни люблять приїжджати на цей ринок. Дехто купити необхідні речі по невеликій ціні, а дехто просто погуляти та подивитися на різномаїття вживаних товарів, яким продавці дають другий шанс на життя. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Вібратор Дніпро

Але серед одягу, книг, монет та посуди, які продають на барахолці, є такі, що викликають здивування. На ринку є точка, де продають так звані товари для дорослих - різноманітні вібратори, лубриканти та секс-одяг. У продажу навіть є надувна лялька.

Секс-товари барахолкаНадувна лялька

Продавець охоче відповідає на питання потенційних покупців, та навіть може розказати, як використовувати товари за призначенням. Ціни, на відміну від справжних секс-шопів, можна сказати демократичні. Так, вібратор можна прижбати за 400 гривень, тоді як в магазині ціни на них починаються від 1000 гривень. Правда, невідомо, звідки у цього продавця беруться ці секс-товари, та хто йому їх продає чи віддає.

Вібратор барахолка

Усім бажаючим купити такі товари на барахолці, щоб урізноманітнити своє інтимне життя, слід все ж таки пам'ятати, що такі специфічні товари і використовувалися за специфічним призначенням.