На Відкритий осінній чемпіонат з плавання у Дніпрі завітали призери Олімпіади

У Дніпрі у басейні «Метеор» відбувся Відкритий осінній чемпіонат міста з плавання. В ньому прийняли участь 730 плавців, які змагалися на 16 різних дистанціях. Підтримали учасників  спортсмени, які отримали ліцензії на Олімпійські ігри 2024 у Парижі - Михайло Романчук, Денис Кесіль та Олександр Желтяков. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

0x0 (3)

Мотивував юних спортсменів призер Олімпійських ігор у Токіо (2020 р.) Михайло Романчук. Плавець отримав ліцензію й на Олімпіаду 2024. 

"Дуже хочу показати приклад молодим плавцям, що не дивлячись ні на що, можна досягати великих результатів", - поділився Михайло Романчук. 

0x0 (4)

Перевірив свій результат у вільному стилі плавець Денис Кесіль:

"Я вирішив спробувати й подивитися, як пройде, до того ж поспілкуватися з учасниками, розповісти про свій досвід. Готуюсь до Олімпіади 2024 у Парижі. Йдемо тільки вперед. Так, засмучують обстріли з боку Росії -  однієї з кращих тренувальних баз, але йдем вперед". 

0x0 (6)0x0 (7)

"Ми намагаємось розвивати спортсменів, щоб вони готувались до міських, обласних та всеукраїнських змагань. Ми мотивуємо наших учасників, запрошуємо плавців зі світовим ім’ям. А ще «Метеор» вражає, бо зміг прийняти стільки спортсменів, не дивлячись на обстріл, все швидко відновили й змагання знову можна проводити", - зазначив заступник директора-начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР Олександр Осипов. 

0x0 (5)

Зі свого боку, голова міської федерації плавання Андрій Лисенко сказав: 

"Ми запросили до змагань учасників з різних міст країни, бо у різних містах України через російські обстріли немає можливості. Приєдналися спортсмени з Харкова, Кропивницького тощо".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі розпочали курс для підприємців «Dnipro & Relocate».