Спроба номер три. Анатолій Анатоліч не може стати на військовий облік

Відомий український ведучий Анатолій Анатоліч не здається і знову намагається стати на військовий облік. Цього разу він втретє завітав до ТЦК, але, як виявилося, нюанси й далі заважають йому офіційно долучитися до захисту країни, про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Про свої перипетії Анатолій детально розповів у Instagram, де опублікував відео з черги до центру комплектування.

"Спроба номер 3. Людей мало, так що є шанс", - написав ведучий, сподіваючись на швидке вирішення питання.

Однак одразу ж на його шляху з'явилися перші перешкоди.

"Почалося з того, що мені виписали штраф за відсутність військового квитка. 1700 гривень, як за серйозне порушення на дорозі", - поділився Анатолій, не приховуючи розчарування.

Штраф не зупинив ведучого, і він таки вирішив довести справу до кінця. Проте й тут виникли нові складнощі.

ана

"Виявилося, що я взагалі в Оболонському ТЦК числюся, тому мені треба їхати туди і звідти зніматися з обліку", - пояснив Анатоліч.

 

"Дістався я вже Оболоні. Відправили мене поки що, сказали: "Іди, гуляй. Приходьте завтра". Тому завтра продовжиться мій квест. Завтра знову потрібно приїхати сюди, стати в чергу, до речі, черги різних кольорів, мені потрібна синя. І потім, можливо, я доберуся до своїх документів на військовий облік", - розповів ведучий. 

Незважаючи на бюрократичні перешкоди, ведучий налаштований рішуче і не збирається здаватися. Він пообіцяв підписникам згодом розповісти про результати візиту до Оболонського ТЦК.

ана1

"Історія триває", - заінтригував Анатолій, додавши, що вірить у справедливість та законність.

Підписники ведучого щиро співчувають йому та бажають успіху у цій нелегкій справі.

"Анатоліч, тримайтесь! Ви молодець, що не здаєтеся", - пишуть користувачі мережі.

ана2

"Віримо, що у вас все вийде! Дякуємо за вашу відповідальність", - додають інші.

Історія Анатолія Анатоліча - це лише один із прикладів того, з якими складнощами стикаються українці, намагаючись стати на військовий облік.

Важливо, щоб такі історії ставали публічними, адже це може допомогти усунути бюрократичні перешкоди та зробити процес більш прозорим і доступним для всіх.

ана3