Супермаркет у стилі картинної галереї Леонардо да Вінчі з'явився на Дніпропетровщині

У Новомосковську на вулиці Гетьманська 47-А відкрився супермаркет «Сільпо» у незвичайному стилі. Це перший «Сільпо» у цьому місті. Також це відкриття стало першим для Сільпо на Дніпропетровщині за повномасштабного вторгнення, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на gorod.dp.ua

Торгова площа магазину складає 1122 кв метрів. На стиль супермаркету команду Сільпо надихнув геній Леонардо да Вінчі. Магазин нагадує картинну галерею, де головною героїнею є "Мона Ліза". Вона тут зображена в нестандартних, іронічних образах, в яких можна прочитати приховані історії, у тому числі і про «Сільпо» - Джоконда з пакетом Сільпо, Джоконда з гречаним багетом, Джоконда у вишиванці та інші.

Дизайн магазину оформлений у строкатому стилі Кітч. На колонах розміщені зашифровані рукописи генія та художника Леонардо да Вінчі. Касові лайтбокси виконані у вигляді картин, що «розтанули». Таємнича посмішка Мони Лізи супроводжуватиме гостей при виборі цукерок із «Власної кондитерської» та смачних страв із відділу кулінарії, теплих хрустких багетів та риби власного копчення. І підкаже своїм поглядом, яку піцу замовити ще й складе компанію під час кава-брейка.

З 8:00 до 22:00 у магазині працюють 8 класичних кас та 5 кас самообслуговування.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині закликали до режиму жорсткої економії води. Подробиці