Супи, борщі, каші, вермішель, мед, джем, кава. Хто в Дніпрі отримує безкоштовні продуктові набори

Майже 8,5 тисяч наборів продуктів харчування! Саме стільки видав переселенцям певних категорій департамент соціальної політики Дніпровської міської ради, з березня цього року. Це міська підтримка, і її надання продовжується: сьогодні, наприклад, ми надали понад 120 наборів в одному з шелтерів, і їх доречність і актуальність аніскільки не падає. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на департамент соціальної політики Дніпровської міської ради.

Кожен з них розрахований на місяць для однієї людини. Це консерви, вермішель швидкого приготування, печінковий паштет та інші смаколики. А ще - готові перші та другі страви (супи, борщі, каші). І на десерт – галети, мед, джем до чаю і кави.  

Завідувачка сектору соціального захисту ВПО управління у справах ветеранів та внутрішньо переміщених осіб департаменту соцполітики ДМР Юлія Крохмаль нагадала, хто може отримати таку продуктову допомогу – це ВПО, які проживають у місцях тимчасового компактного проживання і належать до категорій:

  • осіб з інвалідністю;
  • людей похилого віку;
  • матерів з дітьми;
  • дітей від 3 до 18 років;
  • законних представників-супроводжуючих дитини, недієздатної або частково дієздатної особи.

  Також набори можуть отримати ті, хто обліковуються у Дніпровському міському центрі соціальних служб, отримуючи послуги кризового та екстреного втручання.
  Особи, які перемістилися до Дніпра та вперше звернулися для отримання довідки ВПО, проживають в МТКП та не належать до зазначених категорій, отримують набір продуктів харчування одноразово.

продукти4


Це дійсно прекрасний соціальний проєкт, про що свідчать відгуки отримувачів:

– Допомогу отримуємо удвох, я та чоловік, – каже пані Ганна, яка живе у Дніпрі з 2022 року. – Це щомісяця два набори – дуже хороші і смачні. Їх спокійно вистачає на місяць. Ми надзвичайно задоволені і вдячні місту, яке годує нас ще з березня.

продукти3

Нагадаємо, раніше ми писали

Ботсад Дніпра запрошує на робочу суботу 19 жовтня: що цікавого пропонують