Свій останній бій сміливець прийняв із честю та звитягою. Загинув молодий боєць з Дніпропетровщини

На жаль, надійшла ще одна трагічна звістка про непоправну втрату до Криворізького району Дніпропетровщини … У бою за місто Бахмут 4 лютого, виявивши мужність і стійкість, загинув мужній воїн Абагян Артур Валерійович, повідомляє Дніпровська панорама. 

Артуру минулого місяця виповнилось 33 роки, він мешканець села Мар'янське Зеленодольської громади.

Свій останній у житті бій сміливець прийняв із честю та звитягою. Відтепер у пам'яті рідних і близьких Герой назавжди залишиться молодим й сповненим мрій.

Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття з приводу непоправної втрати рідним, близьким, всім, хто знав та поважав незламного захисника України. У глибокій скорботі ми схиляємо голови перед пам’яттю Героя, поділяючи спільне горе. Не можливо словами передати гіркий біль від болючої сердечної рани, адже загинув ще один мужній воїн, ще один сміливий захисник рідної землі…

Ніколи не забудемо про ту неймовірно важку ціну, яку платимо за мир і спокій, ніколи не пробачимо ворогу! Вічна слава Герою і вічна пам'ять! – написав у повідомленні начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Нагадаємо, раніше ми писали

У нього недавно народилась донечка. У бою загинув боєць з Дніпропетровщини