Святковий салат із печінкою тріски: справжня феєрія смаку

Святковий стіл не може обійтися без різноманітних салатів. Одним із найпопулярніших варіантів є салат із печінкою тріски. Він смачний, легкий і корисний. А якщо додати до нього ще кілька цікавих інгредієнтів, то ви отримаєте справжній шедевр. У цьому рецепті ми пропонуємо вам приготувати салат із печінкою тріски, плавленими сирками, яблуком, яйцями, морквою та горіхами. Такий салат має 5 яскравих смаків, які ідеально поєднуються між собою, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

Картопля відварена (3 середніх шт.);
Печінка тріски (230 г);
Плавлені сирки (2 шт.);
Яблуко на тертку (1 шт.);
Яйця (3 шт.);
Морква (1 середня);
Горіхи (30 г).

Приготування

  1. Печінку розминаємо вилкою, всі інші інгредієнти натираємо на тертці.
  2. Шари: Додаємо картоплю, солимо, використовуємо майонез.
  3. Далі додаємо печінку тріски, плавлений сирок, знову майонез.
  4. Робимо ще один шар з кисло-солодкого яблука, після нього додаємо майонез, яйця, моркву, знову майонез та горіхи.

Також раніише ми писали З ним можна робити зізнання в коханні. Торт "Катерина"