Тепер млинці виходять найсмачніші. Як правильно приготувати млинці

Млинці за цим рецептом завжди виходять найсмачніші. Це найпростіший, перевірений багатьма господинями протягом багатьох років класичний спосіб приготування млинців. Тут немає нічого складного і немає жодних складнощів. Млинці виходять завжди чудові, рум'яні та смачні. До них підійде будь-яка начинка - хоч солона чи солодка, про це повідомляє Дніпровська порадниця

Млинці на молоці (класичний рецепт)

Інгредієнти:

2 яйця
2 ст. л. цукру
1/3 ч. л. солі
2 ст. л. соняшникової олії + 2 ст. л. для смаження
340 мл молока
130 г борошна
50 г вершкового масла (для змащування готових млинців).

Приготування:

Змішайте в мисці яйця, цукор, сіль та олію. Перемішайте віничком до однорідної маси.
Додайте молоко та знову перемішайте віничком до повного розчинення цукру та солі.
Поступово додавайте борошно, постійно помішуючи, щоб не було грудочок. Доведіть тісто до консистенції рідкої сметани.
Залиште тісто на 15-20 хвилин, щоб воно "відпочило".
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Змастіть її олією.
Налийте ополоник тіста на сковороду і розподіліть його по всій поверхні, нахиляючи сковороду в різні боки.
Смажте млинець з одного боку 1-2 хвилини, до золотистого кольору.
Переверніть млинець лопаткою і смажте ще 1-2 хвилини.
Готовий млинець змастіть вершковим маслом.
Повторіть кроки 5-9 з рештою тіста.
Подавайте млинці з вашими улюбленими начинками: сметаною, варенням, медом, джемом, сиром, фруктами, ягодами, м'ясом, рибою тощо.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали

Масляне роздолля: топ-5 рецептів млинців, від яких потечуть слинки