Тепла погода ще потриває. Синоптик прогнозує комфортні погодні умови у Дніпрі (Відео)

У п'ятницю, 24 березня, у більшості областей України протягом дня п'ятниці буде чудова тепла погода з температурою повітря +15+20 градусів. Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко, повідомляє Дніпровська панорама.

Істотні опади завтра малоймовірні, хіба що в північних областях пройде невеликий, теплий та приємний, дощик. У Києві 24-го березня буде дуже тепло, до +17, +18 градусів. Без істотних опадів, хіба вдень можливий невеликий дощик. Тепла погода ще потриває, - пише Діденко у Фейсбук.

Однак синоптик попередила, що з наступного тижня, орієнтовно з 28-29 березня, в Україні очікується серйозна зміна погоди. Очікується істотне похолодання, дощ і навіть мокрий сніг

Починаючи із західних областей, температура повітря суттєво знижуватиметься, спочатку до +4+9 градусів, а потім і до нуля та навіть невеликих "мінусів".
До різкого похолодання приєднаються циклони та атмосферні фронти, підуть дощі, які через похолодання переходитимуть у сніг, - попереджає синоптик.

Така атмосферна боротьба різних повітряних мас не обійдеться без сильного вітру.

Погодна метаморфоза через значні метеорологічні контрасти може ускладнювати ситуацію на дорогах, погіршувати самопочуття, особливо у людей із серцево-судинними проблемами.

Редакція Дніпровської панорами також вітає усіх причетних із Всесвітнім днем метеоролога, який відзначається сьогодні, 23 березня.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі у Ботсаду ДНУ розквітли первоцвіти з Червоної книги (фото)