Був чудовим розвідником, другом. До Дніпропетровщини на щиті повернувся розвідник Максим Дзензура

Знову трагічна новина прийшла до Кривого Рогу з фронту. Важко писати ці слова та усвідомлювати, яке величезне горе миттю увірвалось до звичайної української родини. У бійця залишилися 8-річний синочок, дружина та батько. Цими днями Кривий Ріг попрощався розвідником Максимом Дзензурою, повідомляє Дніпровська панорама.

За мирного життя працював вальцювальником на «АрселорМіттал», а у час повномасштабної війни став розвідником. У Кривому Розі близькі люди попрощалися з розвідником 53-ої окремої механізованої бригади Максимом Дзензурою.

Герой був на Донецькому напрямку, йому тільки 17 вересня виповнився 31 рік. Досвіду служби у армії Максим раніше не мав. Потрапив у ряди оборонців з весни цього року. Для всіх знайомих та рідних боєць запам’ятався як добрий, веселий, чуйний та чудовий хлопець. У мирному житті криворіжець був вальцювальником на «АрселорМіттал». На роботі всі відгукувалися про Максима Дзензуру виключно, як про старанного фахівця. 

Як розповіла колега Ірина Ходот, вони пішли на завдання:

Не знаю, поверталися чи тільки йшли туди, напоролися на розтяжку. Він приїжджав у відпустку, відсвяткував своє 31-річчя. Поїхав і не повернувся. Сьогодні з ним прийшли попрощатися всі. Навіть ті, хто вже не працює на підприємстві.

У Максима залишилися дружина, 8-річний синочок та батько.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі спувчуття рідним та близьким загиблого. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Йому було 18. На Дніпропетровщині попрощаються з молодим солдатом, який загинув на Донеччині