Був чудовим розвідником, другом. До Дніпропетровщини на щиті повернувся розвідник Максим Дзензура

Знову трагічна новина прийшла до Кривого Рогу з фронту. Важко писати ці слова та усвідомлювати, яке величезне горе миттю увірвалось до звичайної української родини. У бійця залишилися 8-річний синочок, дружина та батько. Цими днями Кривий Ріг попрощався розвідником Максимом Дзензурою, повідомляє Дніпровська панорама.

За мирного життя працював вальцювальником на «АрселорМіттал», а у час повномасштабної війни став розвідником. У Кривому Розі близькі люди попрощалися з розвідником 53-ої окремої механізованої бригади Максимом Дзензурою.

Герой був на Донецькому напрямку, йому тільки 17 вересня виповнився 31 рік. Досвіду служби у армії Максим раніше не мав. Потрапив у ряди оборонців з весни цього року. Для всіх знайомих та рідних боєць запам’ятався як добрий, веселий, чуйний та чудовий хлопець. У мирному житті криворіжець був вальцювальником на «АрселорМіттал». На роботі всі відгукувалися про Максима Дзензуру виключно, як про старанного фахівця. 

загинув боєць дзензура

Як розповіла колега Ірина Ходот, вони пішли на завдання:

Не знаю, поверталися чи тільки йшли туди, напоролися на розтяжку. Він приїжджав у відпустку, відсвяткував своє 31-річчя. Поїхав і не повернувся. Сьогодні з ним прийшли попрощатися всі. Навіть ті, хто вже не працює на підприємстві.

У Максима залишилися дружина, 8-річний синочок та батько.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі спувчуття рідним та близьким загиблого. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Йому було 18. На Дніпропетровщині попрощаються з молодим солдатом, який загинув на Донеччині