Омлет з овочами: рецепт для швидкого сніданку у неділю

Омлет з овочами - це смачний і ситний сніданок, який легко і швидко готується. "Дніпровська панорама" ділиться рецептом, який ви можете спробувати.

Інгредієнти для омлету з овочами:

  • 2-3 яйця
  • 1/4 чашки молока
  • Сіль і перець за смаком
  • 1/2 чашки нарізаних овочів (помідори, гриби, шпинат, перець, цибуля тощо)
  • 1/4 чашки твердого сиру (опціонально)
  • 1 ст. ложка рослинної олії або вершкового масла

Інструкція:

  • Підготовка інгредієнтів: Наріжте овочі на дрібні шматочки і обсмажте їх на розігрітій сковороді з рослинною олією протягом 2-3 хвилин або доки вони не стануть м'якими. Якщо ви використовуєте гриби, обсмажте їх до випарування всієї рідини. Додайте сіль і перець за смаком.
  • Підготовка яєць: В мисці розбийте яйця, додайте молоко, сіль і перець. Перемішайте із зав'язкою.
  • Приготування омлета: Розігрійте іншу сковороду на середньому вогні. Додайте трохи масла або вершкового масла. Після того, як масло розтане і почне підскакувати, влийте суміш яєць.
  • Додавання начинки: Покладіть обсмажені овочі (і твердий сир, якщо використовуєте) на верхню сторону яєць, коли вони ще мало присіли. Рівномірно розподіліть начинку по поверхні яєць.
  • Складання: Покладіть половину яєць на половину з начинкою, утворюючи омлет півмісяцем. Готуйте ще кілька хвилин до того, як нижній бік омлета стане золотистим.

Перенесіть омлет на тарілку і подавайте гарячим. Можна прикрасити зеленню або додати петрушку для аромату. Отже, ви готові насолоджуватися смачним омлетом з овочами як сніданком або перекусом. Смачного!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як приготувати швидкі пиріжки із зеленою цибулею та яйцем.