Трагічно загинули троє випускниць: на трасі Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя сталася ДТП (фото)

На трасі "Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя", поблизу селища Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області, в страшній дорожній аварії загинули троє 16-річних дівчат, повідомляє Дніпровська панорама.

Аварія відбулася близько 4:30 ранку. Згодом стало відомо, що за кермом перебував п’яний сержант поліції з Кропивницького за кермом. За кермом автомобіля «Mercedes-Benz» водій порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість, не справився з керуванням та допустив зʼїзд авто в кювет з подальшим перекиданням. 

Ще двоє підлітків, 15-річна дівчинка і 17-річний хлопчик, потрапили до лікарні разом з правохоронцем. Дівчата, на жаль, загинули миттєво. Всі діти випускники із місцевої школи.

Генеральний директор лікарні Новгородківської районної лікарні , куди направлено підлітків, Василь Хорощак прокоментував:

Двох травмованих привезли в обласну дитячу лікарню. 16-річна дівчина перебуває у відділенні травматології. У неї забій поперекового відділу. Ще одного хлопця батьки забрали роботи томографію. На 14:15 в дитячу лікарню вони не повернулись

Розпочато слідство за фактом смертельної ДТП, внаслідок якої загинуло троє неповнолітніх дівчат, а ще двоє підлітків зазнали ушкоджень за частиною 3 статті 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

дтп кривий рігдтп криви ріг 2

Зараз правоохоронця затримано за статтею 208 КПК України. Всі деталі ДТП досі з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі Hyundai врізався у стелу АЗС: водій загинув на місці.