Трагічно загинули троє випускниць: на трасі Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя сталася ДТП (фото)

На трасі "Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя", поблизу селища Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області, в страшній дорожній аварії загинули троє 16-річних дівчат, повідомляє Дніпровська панорама.

Аварія відбулася близько 4:30 ранку. Згодом стало відомо, що за кермом перебував п’яний сержант поліції з Кропивницького за кермом. За кермом автомобіля «Mercedes-Benz» водій порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість, не справився з керуванням та допустив зʼїзд авто в кювет з подальшим перекиданням. 

Ще двоє підлітків, 15-річна дівчинка і 17-річний хлопчик, потрапили до лікарні разом з правохоронцем. Дівчата, на жаль, загинули миттєво. Всі діти випускники із місцевої школи.

Генеральний директор лікарні Новгородківської районної лікарні , куди направлено підлітків, Василь Хорощак прокоментував:

Двох травмованих привезли в обласну дитячу лікарню. 16-річна дівчина перебуває у відділенні травматології. У неї забій поперекового відділу. Ще одного хлопця батьки забрали роботи томографію. На 14:15 в дитячу лікарню вони не повернулись

Розпочато слідство за фактом смертельної ДТП, внаслідок якої загинуло троє неповнолітніх дівчат, а ще двоє підлітків зазнали ушкоджень за частиною 3 статті 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Зараз правоохоронця затримано за статтею 208 КПК України. Всі деталі ДТП досі з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі Hyundai врізався у стелу АЗС: водій загинув на місці.