Тренд манікюру травня 2023. Привертає увагу оточуючих (фото)

Французький манікюр увірвався до моди ще з 70 років. Він має досить гарний та акуратний вигляд. Тим більше, що його можна використовувати для будь-якого стилю одягу. На жаль, звичайне виділення кінчиків нігтиків просто набридло дівчатам і їм здається, що іншого варіанту френча просто немає. Майстри манікюру готові посперечатися з цим висновком. Адже зараз існує безліч технік для виконання манікюру та цікавих ідей декору. Наприклад із золотистим відтінком, який став трендом травня 2023 року, повідомляє Дніпровська панорама.

Щоб зробити класичний французький манікюр, нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя формою півмісяця наносять білий колір. Відповідно, щоб зробити золотий френч, кінчик прикрашаємо золотистим відтінком.

золотий френч

золотий френч

золотий френч

Золотий френч виглядає як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми.

золотий френч

золотий френч

На довгі нігті мигдалеподібної форми можна нанести золотистий гель-лак не тільки на кінчик нігтя, створивши при цьому оригінальний візерунок.

золотий френч

Також можна зробити об'ємний або хвилястий дизайн і золотим гель-лаком покрити не тільки кінчики нігтів, а й основу.

золотий френч

золотий френч

Ще один оригінальний варіант дизайну золотого френча - виділяємо кінчик, відступаємо трохи місця, а потім малюємо тонку лінію формою півмісяця. Особливо красиво такий нейл-арт виглядатиме на нігтях мигдалеподібної форми.

золотий френч

Також можна зробити золотий френч із скошеним кінчиком, покритим дрібними шиммерними блискітками.

золотий френч

Золотий французький манікюр можна доповнити різними малюнками, наклейками або стемпінгом - тобто перенесенням малюнка з трафарету за допомогою штампу.

золотий френч

Такий нейл-арт можна прикрасити геометричними фігурами. Найчастіше модниці вибирають дизайн з лаконічними точками біля основи нігтя.

золотий френч

Нагадаємо, раніше ми писали: Чому собака вилизує обличчя господареві (відео)