Тренд сезону літо 2023. Італійський боб – ретро-стрижка із 60-х

Італійський боб – ретро-стрижка з 60-х, знову у тренді. Він ідеально підходить жінкам будь-якого віку та типу обличчя. Стрижка освіжить і омолодить будь-якої пори року, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Тoday.

Якщо у вас коротке волосся і ви хочете відростити довжину, або навпаки, хочете розпрощатися з довгими локонами, але при цьому не хочете стригтися кардинально коротко, тоді італійський боб - це саме те, що вам потрібно.

З цією стрижкою ви зможете як зібрати волосся в хвіст або пучок, так і розпустити при нагоді і зробити локони. Укорочена ззаду довжина боба дозволяє надати об'єму шевелюрі на потилиці, а подовжені пасма надають образу романтичності.

тренд зачіска боб

Довжина італійського боба, як правило, нижча за підборіддя. Це робить стрижку схожою на каре, але трохи довшою у обличчя.

Щодо укладання, то в італійській інтерпретації переважають саме недбало закручені пасма, як після купання в солоній воді. Укладання з великими кучерями та бічним проділом додасть образу легкості і допоможе візуально виглядати молодше.

Італійський боб може бути як з чубчиком, і без. Але без чубчика ця стрижка набагато практичніша. Бічні локони можна заховати за вуха, або заколоти. Гладкий зріз, об'єм та середня довжина роблять цю стрижку ефектною та стильною.

Нагадаємо, раніше ми писали: Підвищені тарифи, ціни на пальне, збільшення пенсії. Які зміни чекають на українців з 1 липня