Тренди новорічного макіяжу 2024 року від візажистів Дніпра 

Новий рік - це особливий час, коли хочеться виглядати особливо красиво. Тому до вибору новорічного макіяжу варто підійти з усією відповідальністю. Візажисти Дніпра розповіли про найактуальніші тренди новорічного макіяжу 2024 року. Ось які варіанти пропонує штучний інтелект, дивіться на фото.

Стрілки

Стрілки - це класика новорічного макіяжу, яка ніколи не виходить з моди. У 2024 році будуть актуальні стрілки будь-якої форми і розміру, але особливою популярністю користуватимуться графічні стрілки.

Для створення графічних стрілок можна використовувати як рідку підводку, так і гель-підводку. Щоб стрілки виглядали акуратними, краще використовувати спеціальний пензлик для стрілок.

Блиск

Блиск - це ще один тренд новорічного макіяжу, який додасть вашому образу святкового блиску. Його можна використовувати як на губах, так і на очах.

На губах блиск додасть їм об'єму і глянцевого блиску. На очах блиск можна використовувати в якості акценту, наприклад, в куточках очей або під бровою.

Глибокий колір губ

Глибокий колір губ - це ще один тренд новорічного макіяжу, який підкреслить вашу жіночність і сексуальність. У 2024 році будуть актуальні такі відтінки губної помади, як червоний, бордовий, сливовий і марсала.

Щоб губна помада виглядала акуратними, перед нанесенням її потрібно нанести консилер або тональний крем на контур губ.

Нюдові тони

Нюдові тони - це універсальний варіант, який підійде для будь-якого випадку. У 2024 році будуть актуальні такі нюдові тони, як бежевий, персиковий і рожевий.

Нюдовий макіяж можна доповнити блиском або яскравими акцентами на очах.

Візуальні ефекти

Візуальні ефекти - це тренд новорічного макіяжу, який дозволить вам створити неповторний і незабутній образ. У 2024 році будуть актуальні такі візуальні ефекти, як:

Гліттер - це дрібні блискітки, які додадуть вашому макіяжу святкового блиску. Гліттер можна наносити на очі, губи і навіть на все обличчя.
Смужки - це тонкі смужки, які можна наносити на очі, губи або щоки. Смужки можуть бути виконані в різних кольорах і формах.
Фольга - це тонкі листи фольги, які можна наклеювати на очі, губи або щоки. Фольга додасть вашому макіяжу яскравий і незвичайний ефект.
При виборі новорічного макіяжу варто враховувати свій тип зовнішності і зачіску. Також важливо, щоб макіяж був гармонійним і відповідав загальному стилю вашого образу.

Ось кілька порад щодо створення новорічного макіяжу:

Починайте з основи. Нанесіть тональний крем, консилер і пудру, щоб вирівняти тон шкіри і приховати недосконалості.
Сконцентруйтеся на очах або губах. Якщо ви хочете створити яскравий акцент на очах, то губну помаду краще вибрати в нюдовому відтінку. Якщо ж ви хочете підкреслити губи, то очі можна зробити більш стриманими.
Не переборщіть з декором. Якщо ви використовуєте блиск або гліттер, то краще наносити його в невеликій кількості.
Завершіть макіяж фіксуючим спреєм. Це допоможе зберегти ваш макіяж протягом всієї новорічної ночі.

Деякі конкретні приклади новорічного макіяжу:

 Підберіть правильний тон основи під макіяж. Він повинен відповідати вашому природному тону шкіри.

* Не забувайте про хайлайтер. Він допоможе підкреслити природну красу вашого обличчя.
* Використовуйте яскраві кольори в макіяжі очей, якщо хочете створити ефектний образ.
* Не забудьте про блиск для губ. Він додасть вашому образу святкового шарму.

Стрілки з гліттером. Цей варіант ідеально підійде для вечірки або побачення. Стрілки можна зробити будь-якої форми, наприклад, графічні або котячі. Щоб зробити стрілки з гліттером, нанесіть підводку або гель-підводку на очі. Потім, поки підводка не висохла, нанесіть на неї гліттер. Гліттер можна нанести на кінчики стрілок або по всій їх довжині.

Глибокі губи з блиском. Цей варіант підійде для будь-якого випадку. Нанесіть на губи губну помаду глибокого кольору, наприклад, червоного, бордового або сливового. Потім, поверх губної помади, нанесіть блиск. Блиск додасть губам глянцевого блиску і об'єму.
Нюдовий макіяж з акцентом на очі. Цей варіант підійде для тих, хто хоче виглядати природно, але при цьому підкреслити свою красу. Нанесіть на очі нюдові тіні. Потім, нанесіть на очі стрілки або інші акценти.

Візуальні ефекти. Цей варіант ідеально підійде для тих, хто хоче створити незвичайний і незабутній образ. Нанесіть на очі, губи або щоки гліттер, смужки або фольгу. Ви можете використовувати різні кольори і форми, щоб створити свій власний унікальний образ.

Ось кілька прикладів того, як можна використовувати візуальні ефекти в новорічний макіяж:

Гліттер на очах. Нанесіть гліттер на рухому повіку, в куточки очей або під брову.
Смужки на очах. Нанесіть смужки на рухому повіку або під брову. Смужки можна зробити будь-якої форми, наприклад, прямі, хвилясті або зигзагоподібні.
Фольга на очах. Наклейте лист фольги на рухому повіку або під брову. Фольгу можна використовувати в різних кольорах, щоб створити яскравий і незвичайний ефект.
Важливо пам'ятати, що немає правил щодо того, як правильно створювати новорічний макіяж. Ви можете експериментувати з різними техніками і кольорами, щоб знайти свій ідеальний образ.