Три найкращі стрижки для жінок старше 45 років

Візуально омолодити жінку одразу на 5-10 років дозволяє грамотно підібрана зачіска. Стилісти назвали три найкращі зачіски для жінок віком від 45 років, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Today.

Зрілі жінки намагаються відвернути увагу від вікових змін – пігментації шкіри та зморшок на обличчі. Неохайні стрижки без укладання можуть погіршити проблеми, акцентуючи на них увагу. А можна освіжити образ, зробивши одну з трьох трендових та ефектних зачісок і правильно підібравши колір волосся.

Піксі

Відмінний варіант для жінок з коротким волоссям, а також для тих, хто носить платиновий блонд або сиві пасма. Така стрижка не вимагає багато часу на укладання, виглядає модно та зухвало. Можна поекспериментувати з проділом і довжиною чубчика - зробити його подовженим, рваним або навпаки густим ы таким, що прикриває очі.

стрижка піксі

Боб

Така зачіска – вічна класика, яка ніколи не втрачає актуальності. Класичний боб виглядає ніжно і стильно, прикриває щоки і створює необхідний об'єм на маківці. Ця стрижка підійде власницям будь-якої форми обличчя та структури волосся – потрібно просто врахувати нюанси та вибрати потрібну форму та довжину. Каре з чубчиком допоможе приховати зморшки на лобі, тому часто вибирають жінки 45+.

стрижка боб

стрижка боб

Багатошарова стрижка

У жінок із середнім і довгим волоссям більше простору для експериментів зі своєю зовнішністю. Їм може підійти стрижки із текстурованими шарами, які особливо виграшно виглядають на локонах.

Багатошаровість від середини пасм до кінчиків візуально додає об'єм, а пишність і недбалий стиль виглядають молодіжно та свіжо. Можна зафіксувати зачіску за допомогою лаку, щоб зберегти форму на весь день.

багатошарова стрижка

багатошарова стрижка

Нагадаємо, раніше ми писали: Люди стають у черзі. На Озерці у Дніпрі різко впали ціни на овочі та фрукти