Три знаки Зодіаку, що мають коротку пам'ять

Про кращу пам'ять мріє більшість з нас. Кому не знайома ситуація, коли вирушаєш у магазин, знаючи, що треба купити три речі, але пригадати з них можеш лише дві. Пішов за чимось у кімнату, але не можеш згадати, за чим, пише Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

 Серед 12 знаків Зодіаку три – Риби, Водолії та Близнюки, мають погану пам'ять. Дівоча пам'ять Риб пов’язана з тим, що вони більшу частину часу мріють про те, чого їм не вистачає, і не запам’ятовують те, що для них має менше значення.

Астролог Людмила Булгакова пояснила, що Водолії, які вважаються найбільш креативними серед зодіакальних представників, можуть не запам’ятати щось побутове, якщо знаходяться під впливом творчої ідеї. 

Астролог додала, що Близнюків вважають дуже легковажними, і вони дуже рідко зациклюються на якихось навіть значущих подіях власного життя.

….весь час прагнуть вперед і вгору, тому події, що минули, вже не мають для них значення, а отже, і зациклюватися на них не має жодного сенсу – у всякому разі, саме так вони й вважають. Ні, звичайно, якщо нагадати їм про них, вони все ж таки згадають, але буквально через п'ять хвилин забудуть знову, – зазначила експерт.

Рибами називають людей, які святкують день народження з 21 лютого до 20 березня, Водоліями – тих, хто народився з 20 січня до 18 лютого, а Близнюками – народжених з 22 травня до 21 червня.

Нагадаємо, раніше ми писали: Трагедія на Тополі у Дніпрі: 26 років тому під землю пішли школа та багатоповерхівка. Унікальні фото