Тушкована капуста. Змініть спеції та додайте інгредієнти і у вас вийде новий шедевр
Капуста - осінній овоч. Її зараз саме заготовляють на зиму. Ви знали, що з такого начебто простого і недорогого овоча можна готувати справжні королівські страви. Тушкована капуста — одна з них. Варіюючи спеції та додаткові інгредієнти ви створите справжні кулінарні шедеври — смачні, ситні, ароматні, повідомляє Дніпровська панорама
Інгредієнти:
- Філе куряче – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Капуста – пів качана
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода – 250 мл
- Спеції: сіль, перець, паприка, куркума
Приготування:
Нарізаємо цибулю та натираємо моркву. Смажимо моркву з цибулею.
Філе нарізаємо на маленькі шматочки. На розігрітій сковороді трохи підсмажуємо шматочки філе, та солимо і перчимо їх. Додаємо до м‘яса засмажку.
Нарізаємо капусту. Окремо смажимо капусту до напівготовності. Додаємо засмажку з м‘ясом. Перемішати та накрити кришкою.
Розводимо у воді томатну пасту, додаємо у сковороду. За смаком додаємо приправи та накриваємо кришкою. Тушкуємо до готовності на маленькому вогні.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Такі курячі ніжки здивують всіх. Святкова страва з простих продуктів