У 100 разів смачніші за чебуреки та пиріжки. На гарячі бутерброди приїде навіть свекруха за сотні кілометрів
Приготувати бутерброди, здавалося б, звичайна й дуже проста справа. Ну що там казати, нарізав хлібчика, ковбаски чи шинки та сирок, а там все за смаком - овочі чи зелень, лише ваша фантазія. Варіантів величезна купа. Проте, сьогодні, напевне, ми вас здивуємо незвичним та досить оригінальним рецептом приготування поживного смаколика-бутерброду. Впевнені, вам сподобається і ви будете готувати таку страву. До речі, подавати бутерброди можна як на сніданок, так і до ситного обіду чи навіть вечері.
Тож, як приготувати смачні гарячі бутерброди.
Інгредієнти для гарячих бутербродів:
Батон;
Фарш - 250 г;
Кріп - пучок;
Цибуля зелена - пучок;
Яйце - 2 шт.;
Сметана - 2 ст.л.;
Борошно - ст.л.;
Сіль - ½ ч. л.
Приготування гарячих бутербродів:
Нарізаємо невеликими скибочками батон.
Шинкуємо дрібно кріп і зелену цибулю. Додаємо зелену цибулю у фарш, змішуємо.
В окремій мисці збиваємо яйця, викладаємо до них борошно та сметану, ретельно перемішуємо.
Викладаємо на скибочки хліба фарш, розподіляємо рівним шаром.
Обмочуємо хліб із фаршем у яєчну суміш, кладемо на пательню з олією.
Обсмажуємо бутерброди по обидва боки до золотистого кольору на середньому вогні.
Для прикраси посипаємо гарячі бутерброди кропом.
Виходять чудові бутерброди для сніданку.
Нагадаємо, раніше ми писали
Беру 1 кілограм фаршу і готую 36 котлет. Нікому не кажіть рецепт, бо не повірять, що готувати так просто