У 100 разів смачніші за чебуреки та пиріжки. На гарячі бутерброди приїде навіть свекруха за сотні кілометрів

Приготувати бутерброди, здавалося б, звичайна й дуже проста справа. Ну що там казати, нарізав хлібчика, ковбаски чи шинки та сирок, а там все за смаком - овочі чи зелень, лише ваша фантазія. Варіантів величезна купа. Проте, сьогодні, напевне, ми вас здивуємо незвичним та досить оригінальним рецептом приготування поживного смаколика-бутерброду. Впевнені, вам сподобається і ви будете готувати таку страву. До речі, подавати бутерброди можна як на сніданок, так і до ситного обіду чи навіть вечері.  

Тож, як приготувати смачні гарячі бутерброди.

Інгредієнти для гарячих бутербродів:

Батон;
Фарш - 250 г;
Кріп - пучок;
Цибуля зелена - пучок;
Яйце - 2 шт.;
Сметана - 2 ст.л.;
Борошно - ст.л.;
Сіль - ½ ч. л.

Приготування гарячих бутербродів:

Нарізаємо невеликими скибочками батон.

Шинкуємо дрібно кріп і зелену цибулю. Додаємо зелену цибулю у фарш, змішуємо.

В окремій мисці збиваємо яйця, викладаємо до них борошно та сметану, ретельно перемішуємо.

Викладаємо на скибочки хліба фарш, розподіляємо рівним шаром.

Обмочуємо хліб із фаршем у яєчну суміш, кладемо на пательню з олією.

Обсмажуємо бутерброди по обидва боки до золотистого кольору на середньому вогні.

Для прикраси посипаємо гарячі бутерброди кропом.

Виходять чудові бутерброди для сніданку.

Нагадаємо, раніше ми писали

Беру 1 кілограм фаршу і готую 36 котлет. Нікому не кажіть рецепт, бо не повірять, що готувати так просто