У Дніпрі 20-річний наркокур'єр поштою отримував товар

У Дніпрі поліцейські управління боротьби з наркозлочинністю затримали наркокур’єра, який через поштову службу отримав пів кілограма психотропної речовини "альфа-PVP", яку планував збути замовникам. Сума товару за цінами чорного ринку становить понад 400 тисяч гривень. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на поліцію Дніпропетровщини.

Як встановили поліцейські, 20-річний мешканець Дніпра налагодив схему збуту психотропної речовини замовникам. Замовлення здійснював через інтернет.

20 квітня поліцейські затримали чоловіка біля одного з поштових відділень у Дніпрі під час отримання замовлення - пакунку з психотропною речовиною "альфа-PVP", вартість якого, за цінами чорного ринку, становить понад 400 тисяч гривень. Також у наркокур'єра було вилучено мобільний телефон.

thumb_75942_800_600_0_0_auto

Хлопця затримали в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом слідчі внесли відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 309 КК України. Після проведення експертних досліджень фігуранту буде повідомлено про підозру. Тривають подальші заходи для встановлення інших осіб, причетних до збуту наркозасобів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині розшукується чоловік за скоєння тяжкого злочину.