У Дніпрі абоненти заборгували "Дніпроводоканалу" понад 800 млн грн: як сплачувати борг частинами

Споживачі Дніпра за послугу водопостачання та водовідведення забогували "Дніпроводоканалу" вже понад 800 мільйонів гривень. Підприємство йде назустріч боржникам і пропонує укласти договір на реструктуризацію. Для цього необхідно звернутися до абонентського відділу підприємства, який є у кожному районі міста. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

У понеділок, 9 жовтня, головний інженер КП "Дніпроводоканал" Юрій Рескаленко, який цього дня є черговим по місту, перевірив роботу абонвідділу у Соборному районі міста.

Дніпроводоканал абонентський відділ

"Наше підприємство продовжує надавати послугу водопостачання та водовідведення у повному обсязі. Натомість маємо колосально велику суму заборгованості наших абонентів. Тому закликаємо мешканців Дніпра розрахуватися і не накопичувати боргів", - прокоментував Юрій Рескаленко.

Дніпроводоканал Дніпро

За словами начальниці абонентської служби "Дніпроводоканалу" Соборного району Ольги Хавлюк, мешканці району заборгували 91 млн грн.

Дніпроводоканал Дніпро

"При укладанні договору на реструктуризацію дотримуємося індивідуального підходу. Спілкуємося з боржником і визначаємо на скільки розбиваємо оплату. Але вимога по термінах – не більше ніж на три роки. Водночас потрібно сплачувати і поточні рахунки", - зазначила Ольга Хавлюк.

Пункт Незламності перевірка

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту відвідав і пункт незламності одного з комунальних підприємств (вул. Бориса Кротова, 15-А).

"Це один із шести пунктів незламності, які облаштувало комунальне підприємство. Тут є все необхідне на випадок відсутності електроенергії. Серед іншого облаштовано місця для сидіння, багато розеток для підзарядки гаджетів, аптечка, вода, чайник, дитячий куточок. Головне – є генератор. А ще – пічка", - додав черговий по місту Юрій Рескаленко.

Пункт Незламності Дніпро

Більше подробиць - в сюжеті ДніпроTV:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі та області зросла заборгованість споживачів за світло.