У Дніпрі білка, яка харчується на балконі багатоповерхівки, отримала ім'я (фото)

У Дніпрі білка, яка знайшла собі "їдальню" на балконі багатоповерхівки отримала ім'я. Про це повідомила господарка квартири з балконом, який постійно відвідує хвостата гостя, повідомляє Дніпровська панорама.

Найржачнішу частину спілкування з нашою улюбленою вивіркою ми називаємо "теліпати Булкою". Булка - це дика білка на ім'я Буппі, бо вона наша солоденька булочка.
Так от. Коли Булка приходить, вона спочатку лізе до долоні з волоськіми горіхами. Горіхи повинні бути не тіко полущені, а й трохи подрібнені, бо наша цукерочка так полюбляє більше. Великий горіх може викинути та навіть посварити нас, телепнів, - написала жінка у соцмережі.

За її словами, білка любить не лише горіхи.

А коли шлуночок з горіхами вже повний, є ще окремий шлуночок для десерту - і Булка переходить до кокосової калабашки з насінням соняшника. Висить догори сракою, сує голову в кокос, бере насіння, відпускає кокос, їсть. І от, поки вона їсть, ця кокосина б'є їй по жбану. Насіння Буппі любить, а кокосові побої - ні.
І тут приходить на допомогу Сашко. Він підставляє долонь під Булчачє пузо, бере її тушку в охапку, і Булка валяється, як на дивані та жере свій десерт не винирюючи з кокоса, - додає жінка.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під Дніпром зустріли яскравого птаха, популяція якого скорочується.