У Дніпрі черговий по місту перевірив проведення аварійних робіт та улаштування пункту незламності

У Дніпрі КП «Дніпроводоканал» оперативно ліквідовує будь-які аварійні ситуації у різних районах. Усе для безперебійного надання послуг абонентам. Виконання робіт перевірив директор цього комунального підприємства Юрій Гамазинський, який сьогодні чергує містом, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію міської ради.

Аварія на виток води. Ремонт проводиться на водопроводі діаметром 100 мм. Він живить вісім вулиць. Для відновлення задіяна бригада та три одиниці техніки. Роботу завершимо за світловий день. Виконуємо за заявками мешканців», – розповів заступник начальника дільниці Соборного району Дмитро Пироговський.

черговий по місту

Тут чавунна труба. Зараз комунальники накладуть хомут та далі вже ця труба піде під заміну на поліетиленову такого ж діаметру, – уточнив Юрій Гамазинський.

черговий по місту

З 1 січня цього року по 18 жовтня отримано більше ніж 16 000 заявок з контакт-центру, що стосуються підприємства. З них повʼязаних з водопостачанням – 6 200, з водовідведенням – 10 307.

Черговий також перевірив один з пунктів незламності, що на вул. Квартальній, 8.

черговий по місту

Пункт може прийняти 80 людей. У нас облаштовані місця для тварин, підготовлена аптечка, окрема зона для зарядки гаджетів. Також облаштоване місце з питною водою й чайниками, де можна випити каву та чай. Є окрема зона з іграшками та книгами для діток, до того ж – окрема кімната для мам з малюками, щоб змінити підгузок, переодягнути малечу тощо, – показує та розповідає заступниця директора ДЮЦ «Штурм» Євгенія Власенко.

черговий по місту

Для безперебійної роботи пункту незламності є генератор.

Побаченим задоволений. Тут є все необхідне для функціонування пункту незламності та комфортного перебування людей, – підсумував директор підприємства КП «Дніпроводоканал» ДМР Юрій Гамазинський.

черговий по місту

Нагадаємо, раніше ми писали: Вдячність від усіх дніпрян. Під час сесії міськради мер Філатов вручив нагороди лікарям міста та області