У Дніпрі черговий по місту перевірив укриття НВК та контактний центр Дніпровської міськради (Відео)

У п'ятницю, 4 серпня 2023 року, черговий по місту Костянтин Цепенніков, заступник міського голови з питань цифрової трансформації Дніпровської міськради перевірив виконання доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо облаштування та підтримання у належному стані укриттів, а також як працює Єдина гаряча лінія. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

Черговий по місту перевірив укриття у навчально-виховному комплексі № 61. Воно повністю облаштоване для комфортного перебування там під час тривоги. В укритті також можна перебувати і з домашніми улюбленцями. Таке безпечне для громадян місце розраховане на 400 осіб. Навчальний заклад знаходиться в самому центрі житлового масиву і працює цілодобово.

Також черговий по місту у п'ятницю Костянтин Цепенніков перевірив роботу контактного центру Дніпра. Гаряча лінія працює цілодобово і оперативно обробляє заявки дніпрян.

Більше подробиць - дивіться у відеосюжеті ДніпроTV:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Борис Філатов доправив оборонцям на передову дрони і техніку від Дніпра та розповів про мрію одного з бійців.