У Дніпрі демонтували незаконну парковку (Фото)

У Дніпрі демонтували незаконний майданчик для паркування по вул. Набережна Заводська, повідомляє Дніпровська панорама. 

Попередньо інспектори КП «Транспортна інфраструктура міста» неодноразово проводили тут перевірки щодо ведення діяльності невідомими особами, але жодних дозвільних документів їм не надали. Загалом майданчик містив 90 паркомісць. Через відсутність договірних відносин з утримувачем майданчика для паркування міський бюджет недоотримував 336 000 грн щорічно.

«Станом на сьогодні жодні договірні відносини на паркувальному майданчику за адресою вул. Набережна Заводська, в районі будинку 86А, не діють. Інспекторами комунального підприємства неодноразово проводились перевірки за даною адресою. Жодних документів надано не було», - прокоментував начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» Андрій Осипов.

Він закликав підприємців, які ведуть незаконну діяльність з паркування транспортних засобів, не ігнорувати приписи та звертатися до підприємства для оформлення необхідних документів.

Нагадаємо, раніше ми писали

Зібрали понад 103 млн грн. Мер Дніпра Філатов подякував Monobank та українцям за підтримку мешканців 118-го будинку на Перемозі