У Дніпрі дівчина потрапила до реанімації після вживання суші. Подробиці інциденту

У Дніпрі почастішали випадки харчового отруєння морепродуктами. Так нещодавно 22-річна дівчина потрапила до реанімаційного відділення лікарні з гострим отруєнням після вживання суші. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку у Facebook парамедіка станції швидкої допомоги Влада Боднюка.

Як повідомив Влад Боднюк, на днях у Дніпрі до єдиної центральної диспетчерської "103" зателефонувала стривожена дніпрянка та повідомила, що її 22-річна донька втрачає свідомість. Виклик відразу був переданий бригаді ближчою за локацією Новокодацької підстанції Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у складі лікаря Дудника Валерія та фельдшера Маркова Сергія.

Лікарі швидкої

Стурбована мати розповіла лікарям швидкої допомоги, які приїхали на виклик, що доньці стало погано після вживання суші. У хворої дівчини була біль в животі, блювота, діарея, лихоманка, зневоднення, зниження артеріального тиску.

Після надання медичної хвору з діагнозом "гострий гастроентероколіт" та "токсико-інфекційний шок" відвезли до реанімаційного відділення профільного медичного закладу міста.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з пляжу на ж/м Кам’янський у Дніпрі вивезли понад тонну непотребу.