У Дніпрі двоє братів намагалися підірвати гранатою чоловіка через борги. Що відомо (відео)

Стали відомі подробиці підриву гранати у Дніпрі, який стався у понеділок, 13 листопада, на проспекті Свободи близько 14:00. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Нацполіції Дніпропетровської області. 

Гранату викинули з автомобіля Lexus в бік чоловіка, який перебував на вулиці. Внаслідок вибуху 51-річний перехожий отримав осколкові поранення. Нападники з мисця події втекли.

Одразу по місту була введена поліцейська спецоперація. Патрульні поліцейські стали переслідувати зловмисників. Тікаючи від правоохоронців, чоловіки викинули з автомобіля гранату Ф-1, яка не вибухнула. А потім, через декілька кварталів - пістолет Макарова. Поліцейські наздогнали їх та заблокували автомобіль на перехресті вулиці Павлова та Академіка Белелюбського. Спецпризначенці КОРД затримали порушників, які забарикадувались в автомобілі, - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Затримані двоє братів віком 47 та 53 років. Встановлено, що у нападників з потерпілим виник майновий конфлікт на ґрунті боргових зобов’язань.

у Дніпрі затримали братів, які бросили гранату у чоловікау Дніпрі затримали братів, які бросили гранату у чоловіка

За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині знайшли мертвим зниклого малюка.