У Дніпрі фахівці КП "Теплоенерго" проводять профілактичні роботи для забезпечення комфорту містян

Фахівці найбільшого теплопостачального комунального підприємства Дніпра «Теплоенерго» постійно моніторять теплове господарство міста. Вони не тільки обслуговують насосні станції в теплорозподільних пунктах (ТРП), а й замінюють зношені комунікації. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Так, цього тижня в одному з ТРП Чечелівського району було замінено лінію холодного водопостачання. Ділянка трубопроводу була в поганому стані, тому було прийнято рішення провести ремонт.

Клименко Теплоенерго

«Ми працюємо заради комфорту містян і хочемо уникнути аварійних ситуацій. Тому проводимо необхідні роботи на випередження», - зазначив директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко.

10 грудня директор підприємства чергував по місту. Він відвідав теплову дільницю, де майстри проводили планові роботи.

Заміна трубопроводу

«Ми виконуємо поточний ремонт насосного устаткування. Також цього тижня замінили лінію холодного водопостачання для 3-х будинків», - повідомив майстер теплової дільниці КП «Теплоенерго» Тимур Чорноморець.

Теплопункт

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту також перевірив і найпростіше укриття у ліцеї № 31. Воно розраховане на 400 осіб.

Перевірка укриття

«Укриття повністю готове до використання. Тут є все необхідне для комфортного перебування, в тому числі вентиляція, санвузли, кімната матері та дитини, ігрова зона, генератор, запас води, медичний куточок. Також облаштували посадкові місця для комфортної організації навчального процесу. Кожен клас закріплений за окремою кімнатою в укритті», - доповів директор ліцею Віктор Нецький.

Укриття Дніпро

«Я задоволений інспекцією. Все зроблено як треба. Тут тепло й затишно», - підсумував Андрій Клименко.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у центрі Дніпра триває ремонт трамвайного переїзду.