У Дніпрі комунальники замінять 63 вікна та 2 покрівлі, які постраждали від ракетної атаки 28 липня

У Дніпрі комунальні служби відновлюватимуть будинки, які постраждали від ракетної атаки росіян. У п'ятницю, 28 липня, ввечері росія завдала ракетного удару по Дніпру двома балістичними ракетами "Іскандер". Вони влучили в адміністративну будівлю СБУ та багатоповерхову новобудову поруч - ЖК "Женева". У прилеглих будинках піід час обстеження було виявлено 63 вибитих вікна та 2 понівечені покрівлі. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

0x0

Усі вихідні за дорученням міського голови Бориса Філатова комунальники разом з іншими службами усували наслідки атаки. Вони розбирали завали, вивозили сміття та прибирали територію протягом 47 годин.

Паралельно з ними представники департаменту житлового господарства Дніпровської міськради обстежували прилеглі будинки.

0x0 (1)

"Під час обстеження ми виявили 5 постраждалих будинків, які обслуговують наші комунальні підприємства. Це ті доми, що розташовані поруч з житловим комплексом, куди поцілила ракета. У них вибило 63 вікна як у помешканнях дніпрян, так і на сходових клітках. Крім цього, у двох будинках  понівечені дахи. На сьогодні ми знімаємо заміри і найближчим часом почнемо встановлювати нові вікна як у квартирах, так і на сходових клітках. Щодо ремонту дахів, то тут робота складніша. Наразі ми дефектуємо, і вже після того, як підрахуємо вартість заміни покрівель, оголосимо тендер на їхній ремонт", – каже директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що мер Дніпра Борис Філатов розповів про компенсації за зруйновані ворожою ракетою квартири.