У Дніпрі міська влада допоможе підрозділам ДСНС з придбанням важкої техніки

У понеділок, 1 травня 2023 року, черговий по місту, заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міськради Дмитро Редька відвідав одну з пожежно-рятувальних частин міста, де перевірив виконання доручення міської влади що співробітництва з підрозділами ДСНС. Про це повідомляє "Днпровська панорама" за посиланням на ДніпроTV.

"У цьому році планується надання допомоги. Ми спілкуємось з керівництвом ДСНС щодо потреб, а саме – придбання важкої техніки. Це дуже важливо і життєво необхідно у умовах повномасштабного вторгнення. Така техніка використовується для розбору завалів, як, наприклад, було під час трагедії, яка трапилась на Набережній Перемозі, 118. Наразі вирішується питання щодо придбання техніки, яку запросили керівники ДСНС міста", - відзначив черговий по місту.

Дмитро Редька також обговорив з керівництвом пожежної частини ситуацію, яка склалася в Дніпрі через весняне водопілля.
Начальник караулу 3 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Андрій Штангурський повідомив, що станом на 1 травня у Дніпровському районі затоплено 50 приватних домоволодінь та 30 будівель.

ДСНС Дніпро

Під час чергування Дмитро Редька переконався, що загалом оснащення пожежної частини і рятувальників знаходиться в належному стані. Всього вистачає для виконання оперативних завдань за призначенням на належному рівні.

Пожежна машина

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що ДСНС ліквідовували наслідки часткових підтоплень на території Дніпропетровської області.