У Дніпрі може з'явитись новий житловий комлекс покращеного планування з терасами (фото)

У Дніпрі в Головному архітектурно-планувальному управлінні пройшла чергова містобудівна рада. Під час зустрічі обговорювали перспективні цікаві проєкти, які планують втілити в життя. Серед одних із них є багатоповерхівий житловий комплекс на проспекті Миру, повідмляє Дніпровська панорама з посиланням на gorod.dp.ua.

Архітектор Олександр Рябоконь представив містобудівний розрахунок житлового комплексу з паркінгом та вбудованими нежитловими приміщеннями на проспекті Миру, 29 (замовник – ТОВ «Олімпійський-Дніпро»).

проспект мира

Ця ділянка розташована в оточенні існуючих житлових будинків, дитячого садка та зеленої зони, – розповів автор проекту. – Наш комплекс плануємо у вигляді двох 8-поверхових будівель, на першому поверсі яких буде паркінг на 99 машин, другий поверх призначений під торгові площі, а вище буде житло. З третього по шостий поверхи – звичайного планування, 7 та 8 поверхи – покращеного планування з терасами.

проспект мира1

Загалом комплекс проектується під 182 квартири для 363 мешканців. Двір ЖК з благоустроєм та озелененням буде призначений лише для мешканців комплексу.

Загалом проект категоричних заперечень не викликав. Але було висловлено зауваження з питань затінення сусіднього дитсадка, озеленення прилеглої території, проїзду пожежних машин.

Ці зауваження мають бути враховані наступних етапах роботи.

проспект мира2

Нагадаємо, раніше ми писали

Хмарочоси з укриттям: що планують збудувати на лівому березі у Дніпрі