Кого підозрюють у вбивстві 16-річної школярки у П'ятихатках. Нові подробиці

У підозрюваного у вбивстві 16-річної Лізи у П'ятихатках - п'ятеро дітей. Про це пишуть місцеві жителі у коментарях під постами про затримання та арешт підозрюваного у вбивстві школярки, яке сколихнуло Дніпропетровщину 5 вересня, одразу після того, як стало відомо, що у кущах неподалік від її будинку знайшли тіло згвалтованої та вбитої дівчини. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Ліза

Останній раз мама Лізи чула свою доньку по телефону буквально за секунди до нападу на неї. Дівчина встигла повідомити мамі, що її хтось переслідує. Пізніше будуть опубліковані кадри вуличної камери спостереження, на якій можна роздивитися, як у темряві дівчина йде по дорозі, раптово у неї в руках увімкнувся екран мобільного, майже у ту саму мить сзаду на неї нападає невідомий.

Ліза

Як розповіли подруги Лізи, батьки відразу кинулися на пошуки доньки, а потім звернулися у поліцію. Дівчину шукали кілька годин. У три години ночі її знайшли у кущах неподалік від дома -  під час пошуків повз це місце люди проходили кілька разів.

Як повідомили у поліції, на підозрюваного вийшли лише 23 вересня - це сталося після проведення експертиз, у тому числі й експертизи ДНК. На причетність до злочину перевірили 600 осіб.

підозрюваний

Обвинувачення оголосили 46-річному раніше судимому мешканцю П'ятихаток.

За даними слідства, ввечері 4 вересня 2023 року на одній із вулиць м. П'ятихатки підозрюваний побачив раніше йому знайому 16-річну дівчину, яка поверталася додому. Він почав її переслідувати та наздоганяти.

Пересвідчившись у відсутності людей, затиснувши рот дівчини рукою, чоловік силою затягнув потерпілу до закинутої ділянки місцевості. Надалі зґвалтував та задушив, - йдеться у повідомленні прокуратури Дніпропетровської області.

Затримання підозрюваного у вбивстві школярки - у П'ятихатках зараз тема номер один. Люди, як завжди, розділилися на два табори - одні вимагають найсуворішого покарання, інші - кажуть, що затримали невинного.

У нього п'ятеро дітей. Ми усі в шоці, - написала у соцмережі місцева жителька.

24 вересня суд обрал підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави.

коментарікоментарі1коментарі2

Нагадаємо, раніше ми птсали, що мама Лізи із П'ятихаток опублікувала фото доньки напередодні її загибелі.