У Дніпрі на Гагаріна демонтували "цар-гараж" (Відео)

У Дніпрі на проспекті Гагаріна демонтували чергову незаконну забудову - великий навіс, який зробив міцевий мешканець для свого авто. Його в одному з дворів виявили під час чергування інспектори. Але попередження та переговори з власником результату не дали, тому що самовільна встановлена споруда не буда узаконена. Єдиним виходом став демонтаж "цар-гаража". Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

Мешканці двору на Гагаріна демонтаж незаконної споруди схвалюють, тому що захаращення території - це неестетично і небезпечно. За чергову ліквідацію незаконної конструкції взялись профільні служби міста.

"На кожному районі працює свій інспектор, який проводить планові перевірки майже кожного двору і виявляє ці порушення. На прилеглій території було збудовано металеву споруду, а саме навіс. Таким чином власник споруди вирішив влашутвати собі паркомісце. У ході перевірки було виявлено, що дана споруда була побудована без жодних документів, а також її розміщення суперечить правилам благоустрою міста", - сказав Олег Брожак, головний спеціаліст відділу благоустрою КП "Управління контролю за благоустроєм міста" Дніпровської місьради.

Незаконні забудови - це стихійне явище у Дніпрі, і містяни проти такої ганебної тенденції. Всього з початку року комунальні служби Дніпра демонтували 30 подібних незаконних споруд. Та, незважаючи на регулярні рейди комунальників, сумлінності у незаконних забудовників не додається.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі перекриють Амурський міст.