У Дніпрі на ринку продають золоті помідори

У Дніпрі зросли ціни на помідори. Продавці кажуть, що такого різкого стрибка не очікували навіть вони. За їхніми словами, здешевлення вони вже не прогнозують, тому тим, хто не встиг зробити закрутки на зиму та тим, хто не накрутив томату, просять активізуватись та братись до справи. Звісно, якщо це потрібно, повідомляє Дніпровська панорама.

Ціни на томати піднялись ще на тому тижні, але вони продовжують щодня дивувати. Наприклад, якщо раніше помідори дешевшими були на ринку, а в супермаркетах на них впевнено трималась більш висока ціна, то зараз ситуація змінилась. Навіть заощадливі пенсіонери говорять, що перейшли на магазинні помідори.

Які сьогодні ціни на помідори

Ціни на помідори у Дніпрі на ринках стартують від 15 грн за кг і "докотились аж до 60". Максимально дорогі зараз смачненькі рожеві помідорчики, до них все впевненіше доєднуються й жовтенькі, як сонечко. За них продавці правлять щонайменше від 30 гривень за кілограм. У деяких господарів вони злетіли ще більше. Для порівняння найдешевші помідори буквально два тижні тому коштували від 10 гривень. А найдорожчі помідори коштували ... ну максимум тридцятку з хвостиком.

Помідори на томат чи аджику з кетчупом на ринку зараз обійдуться від 20 гривень за кілограм, і то якщо, вам пощастить. Покупці зараз не поспішають знижувати ціни. Аграрії кажуть, помідорів вже майже немає на полях, ще трохи й почнуть "підчищати" городину. А деякі нікопольчани, які до нас привозили вирощений урожай, зараз або виїхали з рідних домівок, або не привозять в силу тих чи інших причин. 

Нагадаємо, раніше ми писали

500 гривень за сало? У Дніпрі на Озерці люди стоять в черзі

У Новомосковську відбулись важливі зміни: подробиці