У Дніпрі на стадіоні «Авангард», який чекає оновлення, навели лад (Відео)

У Дніпрі на стадіоні «Авангард» небайдужі дніпряни навели лад. Прибрались, причепурили територію і тепер — чекають, поки заклад почне повноцінно функціонувати. Втім, як довго чекати — питання відкрите, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Дніпро TV.

Про відродження колись відомого стадіону мріє дніпрянка Анастасія Максимова:

Залучити дітей займатись спортом, бігати на стадіоні, грати у футбол, різні ігри...

Руїни «Авангарду» теж потребують піклування. Хоч стадіон занедбаний, та про нього дбають дніпряни.

Мої учні дуже люблять тут відпочивати, займатися спортом. І я вважаю, що людина буде красива душею, якщо вона буде це робити там, де гарно, - впевнена вчителька.

Водночас стадіон чекає на оновлення. Місто, в свою чергу, чекає на нових спортсменів, яких виховуватимуть саме на «Авангарді».

Нам необхідно, щоб тут був гарний спортивний майданчик. Нам все одно, чий він буде: обласний, міський, державний, приватний, але він повинен мати певний вигляд, тому на сьогоднішній день ми виступили з ініціативою про виставлення його на аукціон без зміни цільового призначення. Стадіон повинен залишитися стадіоном. Є певна кількість мешканців, які розуміють це і бажають жити у чудовому оновленому Придніпровську і використовувати спортивну базу для задоволення своїх потреб у тренуванні і веденні здорового способу життя, - виступають за те, щоб зробити якраз цей майданчик зразком того, як може співпрацювати місцеве самоврядування з приватним бізнесом, - говорить голова Лівобережної адміністрації Юрій Федько.

Тож незабаром стадіон "Авангард" реконструюють. Все залежить від думки дніпрян.

Я хочу, щоб і далі тут тренувалися діти і зростали такі спортсмени як Ротань, Назаренко та інші відомі та знамениті спортсмени. І Лобановський тут тренував, тому цей стадіон має жити, - впевнений тренер Вадим Рощин.

Докладніше - в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми писали: Ніч була без аварій. У Дніпрі комунальники повернули воду на деякі вулиці. Адреси