У Дніпрі на ж/м Тополя вкрали ялинку, яка була символом масиву багато років

У Дніпрі на житловому масиві Тополя-2 з дитячого майданчика вкрали ялинку, яка була символом району багато років. Цю ялинку пам'ятають усі дорослі та діти, які мешкають на житловому масиві. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост Вільчаковського Олександра у групі "Тополь-2.Перезагрузка" у Facebook.

Ялинка, яка зникла на днях, росла на клумбі на дитячому майданчику навпроти колишнього кінотеатра "Січ". Автор посту з сумом пише, що ялинка була майже символом житлового масиву, та про те, що таких ялинок більше не буде.

"А ну зізнавайтесь, хто поцупив нашу тендітну, лісову красуню з дитячого майданчику на січі? Це був майже символ житлового масиву, так би мовити кривий кіл у його серці, тепер на її місці пустир… мені здається, що там і голубів поменшало…їм більше нічого удобрювати… Вона на завжди залишиться у нашій памʼяті… її новорічні іграшки, папуга та кукурудза, котрі хтось приніс з сімейних скарбів, дощик та діти які тромбували землю під нею круглий рік… вона була єдина у свому роді, таких ялинок в нас більш не буде", - написав Вільчаковський Олександр на Фейсбуці.

Ялинка Тополя-2

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, чому біля Дніпра гинуть комахи та як їх врятувати.