У Дніпрі перестало битися серце відомого актора

Театральне середовище Дніпра збідніло на талановиту людину - після тривалої хвороби завершив свій земний шлях заслужений артист України Валерій Мойсеєнко, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію Дніпровського національного театру імені Т. Шевченка.

Колектив Дніпровського національного театру імені Т. Шевченка глибоко сумує з приводу непоправної втрати.
На 65-му році життя після тривалої хвороби завершив свій земний шлях заслужений артист України Валерій Мойсеєнко, йдеться в повідомленні на сайті театру.

Все своє сценічне життя митець пов'язав з театром Шевченка. Актор пройшов шлях від початківця до провідного майстра сцени.

У пам'яті вдячних глядачів та колег назавжди залишаться неповторні образи, створені артистом: Назар Стодоля з однойменної драми Т. Шевченка, Осип Скорик зі "Сватання на Гончарівці" Г. Квітки-Основ'яненка, Боні з оперети І. Кальмана "Сільва"... Ліричне обдарування, прекрасні вокальні дані, легка вдача актора завжди полонили наші серця, а його відповідальне ставлення до професії служило прикладом для молодих акторів. У нашій пам'яті Валерій Мойсеєнко завжди залишиться добрим, мудрим, дотепним.
Світла пам'ять митцеві! Щире співчуття рідним і близьким актора, - зазначають колеги.

помер актор

Валерій Мойсеєнко народився у с. Дунаївці Хмельницької області. Після закінчення Харківського інституту мистецтв ім. І.Котляревського з 1981 року – актор Дніпропетровського музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка.

Артистом створено понад 70 яскравих образів, різнопланових за жанром та характером.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним та близьким Валерія Мойсеєнка.

Нагадаємо, раніше ми писали: Єрмолая. Чому не можна цього дня шити та давати в борг свої інструменти