У Дніпрі пішов з життя заслужений працівник культури України

На 74 році життя помер Петро Павлович Кармазін - заслужений працівник культури України. Він усе життя віддав роботі в туристичній галузі Дніпропетровської області та доклав чималих зусиль до її розвитку. На посаді заступника управління Дніпропетровської ОДА активно опікувався розвитком “Зеленого туризму” регіону. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Петро Кармазін народився в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра. Закінчив історичний факультет ДГУ. За своє життя змінив декілька посад, на кожній з яких продовжував займатися розвитком туризму Дніпра (тоді - Дніпропетровська) та області.

Деякий час Петро Кармазін працював у Виконкомі Амур-Нижньодніпровського району. Далі життєвий шлях привів його в Бюро подорожей та екскурсій міста Дніпропетровська. Активна робота на цих напрямках вивела його на посаду представника Державної Туристичної служби України в Дніпропетровській області. 

Показова робота над розвитком культури в регіоні сприяла його новому призначенню - в Дніпропетровську державну адміністрацію на посаду заступника голови управління культури та туризму. За досягнення у розвитоку галузі чоловіка визнали Заслуженим працівником культури України.

Редакція Дніпровської порадниці висловлює цирі співчуття рідним та близьким Петра Павловича.

Також раніше ми писали Принципова, тактична, вимоглива до себе: у Дніпрі померла директорка Центру матері та дитини ім. Руднєва