У Дніпрі по проспекту Миру оновлюють трамвайні переїзди (Фото)

У Дніпрі по проспекту Миру триває ремонт трамвайних переїздів. Один вже відремонтовано, інший - в процесі. Ще два трамвайних переїзди зроблять до кінця літа. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Юрій Горбуленко

"Тут були такі стики рейок, що і колесо можна було порізати, і автобус трясло страшно. То зараз буде і безпечно, і комфортно переїздити цю ділянку, особливо низькопідлоговим транспортом", – каже водій автобуса Юрій Горбуленко.

Ремонт Дніпро

Роботи з оновлення трамвайних переїздів включають в себе заміну колій, шпал, баласту та вкладання нових бетонних плит.

Нікіта Керенцев

"На проспекті Миру оновлюють 4 переїзди. Один з них вже відремонтовано, лишились роботи з благоустрою. Ще один, на перетині проспекту Миру з провулком Фестивальним, робимо зараз", – коментує провідний фахівець КП "Дніпровський електротранспорт" Дніпровської міської ради Нікіта Керенцев.

Схвалюють оновлення трамвайних переїздів і водії тролейбусів.

Водійка тролейбусу

"Передусім комфортніше стане нашим пасажирам, і питання їхньої безпеки тут теж не останнє. Та і наші тролейбуси не так будуть зношуватись", – каже водійка тролейбуса Валерія Пікуліна.

Ремонт трамвайного шляху

Взагалі роботи з оновлення трамвайного переїзду на перехресті проспекту Миру з провулком Фестивальним планують завершити на початку наступного тижня. Як відзначив провідний фахівець КП "Дніпровський електротранспорт" Нікіта Керенцев до початку осені лишиться оновити ще два трамвайні переїзди по проспекту Миру.

Трамвайний шлях

Усього у Дніпрі на цей рік заплановано оновлення одинадцяти трамвайних переїздів, п’ять з них вже зроблено.

Ремонт трамвайних переїздів по проспекту Миру – одна зі складових комплексного оновлення локації. Реконструкція головної магістралі житломасиву Лівобережний стартувала у квітні цього року. Уперше за 27 років тут робиться повноцінний капітальний ремонт: наново вкладається дорожнє покриття із заниженими бордюрами, тротуари з урахуванням елементів доступності та тактильною плиткою, встановлюють світлодіодні світильники. Реконструкція проспекту Миру - нині одна з найбільших у Дніпрі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі модернізують вуличне освітлення.