У Дніпрі поновила роботу «Служба раннього втручання»

У Дніпрі поновила роботу «Служба раннього втручання», яка працює на базі КЗСЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра»» ДМР. Вона надає психолого-педагогічну та медико-соціальну допомогу сім’ям з дітьми, які мають порушення психічного та фізичного розвитку або мають особливі освітні потреби. Це стосується дітей від 0 до 7 років. 

«З кожною родиною ми працюємо всією командою – логопед, психолог, фахівець з фізичної реабілітації, дефектолог та невролог. Враховуємо всі напрями, і якщо обираємо одного ключового фахівця для роботи з випадком, то прислухаємось до рекомендацій всіх інших спеціалістів», – зазначила завідувачка відділення «Служба раннього втручання» КЗСЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра»» ДМР Маргарита Бєляєва. 

2022-09-01 13.35.16

Центр працює більше ніж рік, за цей час до нього звернулось понад 30 сімей, які вже отримали послуги. Війна внесла корективи: наразі під опікою тут 13 родин. Є 3 сімʼї, які через війну вимушені були виїхати за кордон, але центр працює з ними онлайн.  

Мама 3-річного Микити Оксана Мітіна розповідає:

«Ми ходимо до центру з початку його створення. У моєї дитини була невелика затримка розвитку, у малого не було уваги. І я бачу, що результат роботи є: син навчився ходити самостійно на горщик, їсти, а головне – розмовляти. Дуже рада, що потрапили до цього центру». 

2022-09-01 13.35.56

Послуги надаються безкоштовно, в зручному форматі та за узгодженим графіком. Дізнатись інформацію можна за телефонами: 097 420 29 20 та 050 612 95 86.