У Дніпрі різко впали ціни на полуницю та ранні овочі (фото)

У Дніпрі сьогодні, 7 травня, наш кореспондент був вражений побаченим цінам в кіосках, де раніше був Нагірний ринок. Найбільше порадувала місцева полуниця. Для порівняння, якщо буквально на тому тижні за неї просили майже 200 гривень, то зараз віддають і за 80-100 гривень кілограм. Що ще подедевшало, розповість Дніпровська порадниця.

клуб2

Крім того, приємно здивували й ціни на ранній молодий горох. Нагадаємо, два тижні тому ми писали, що за його кілограм у Дніпрі просили 320 гривень, то зараз він коштує вже майже вдвічі дешевше - 180 гривень за кілограм.

клуб1

Ранні кабачки, огірки та помідори коштуватимуть від 70 до 100 гривень за кілограм. Щоправда, лідерами в ціні залишаються поки що помідори. Найдорожчі рожеві та жовті коштують 180 гривень за кілограм.

Тож тим, хто вже купує чи планує взяти ранні овочі та фрукти, розповідаємо трошки приємних новин про різкі падіння цін.

Наприклад продавці полуниці кажуть, що аномальна весна цього року для них теж стала несподіванкою, тому ягода стигне раніше, ніж зазвичай. Якими будуть ціни на полуницю під час консервації, господарі поки не говорять. Все залежить від погоди, а вона цього року - суцільна загадка.

клуб3

Нагадаємо, раніше ми писали

Дніпропетровська філія "Газмережі" зробила заяву по електронних рахунках за розподіл газу у травні