У Дніпрі розпочали механізоване підмітання автошляхів (фото)

У неділю, 26 лютого, в рамках чергування по місту заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик проінспектував роботу підмітальної техніки, яка працювала на вул. Набережна Перемоги. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

За дорученням міського голови Бориса Філатова утримання автошляхів у належному санітарному стані є для нас одним із найпріоритетніших напрямків у роботі. Сьогодні я, як черговий по місту, вирішив перевірити як наші комунальники виконують механізоване прибирання однієї з титульних вулиць.
З настанням сприятливих погодних умов (температура вище 0 в денний час) ми розпочали роботи з механізованого підмітання автошляхів. Такі роботи вкрай необхідні для того, щоб прибрати залишки протиожеледного матеріалу, пилу, випадкового сміття, а також покращує безпеку на дорогах, - розповів Олексій Самілик. 

Щодня на вулицях міста працюють 16 підмітально-прибиральних машин та 13 одиниць міні техніки на тротуарах. В разі погіршення погоди ще чергують 40 чергових піскорозкидальних машин з відвалами для прибирання снігу, які згодом також будуть переобладнані на літній режим. Всі машини у Дніпрі є універсальними, тобто в залежності від сезону на них просто змінюється обладнання.

Також у місті вже розпочалися роботи з миття колесовідбійного брусу, щоб привести відчистити світловідбивачі елементи від накопиченого за зиму бруду. Це також необхідно для безпеки водіїв на дорогах, адже ці елементи дуже допомагають в умовах поганої освітленості.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мер Дніпра Філатов розповів про відмову від найбільшого в країні хабара - що буде далі.